Welkom!

Leuk dat je ons gevonden hebt! Welkom op onze blog.

Op 12 januari 2019 vliegt het eerste deel van onze groep jongeren naar Panama, en op 14 januari sluit de rest zich bij hen aan. Zo zullen wij met zo'n 28 deelnemers uit ons Bisdom deelnemen aan de Wereldjongerendagen, het grootste jongerenevenement ter wereld!

Ons programma is grofweg ingedeeld in twee gedeeltes. Je hebt natuurlijk de echte WJD, het programma dat van 22 tot en met 27 januari loopt in Panama-Stad. Dat is ook het onderdeel waar paus Franciscus Panama bezoekt, en veel met ons zal optrekken.

Voorafgaand aan dat hoofdprogramma wordt er in het hele land (en zelfs daarbuiten!) voorbereid op het main event. In de verschillende bisdommen worden programma's opgezet om ons kennis te laten maken met de plaatselijke cultuur, en ook het kerkelijke aspect krijgt daar natuurlijk al veel aandacht.
Dagelijks vieren we de Eucharistie en er is regelmatig tijd voor catechese.

Wij zullen ontvangen worden in de parochie San Isidro Labrador Soná, op het kaartje wordt Soná omcirkeld, het ligt 300 kilometer ten westen van Panama-Stad.


Tijdens de WJD zullen we proberen je regelmatig updates te sturen uit Panama, zodat je deze mooie reis een beetje met ons mee kunt beleven. Kom daarom regelmatig terug om te kijken of we nieuwe foto's, filmpjes of verhalen voor je klaar hebben staan!

Reacties

  1. Ik wens jullie alle een hele mooie en bijzondere WJD toe met hele mooie ontmoetingen en ik zie uit naar alle verhalen en foto's die zullen verschijnen

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten